Bij RUBUS begrijpen we dat de badkamer een belangrijke ruimte is in uw huis, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Daarom streven we ernaar om elke badkamerinstallatie met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail uit te voeren. Wij zijn ervaren vakmensen en gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Of het nu gaat om het plaatsen van sanitair, het installeren van een inloopdouche, het betegelen van de vloer of het creëren van extra opbergruimte, wij hebben de expertise en vaardigheden om het werk professioneel en efficiënt uit te voeren.

We werken samen met gerenommeerde leveranciers van badkamerproducten en materialen om u een breed scala aan stijlen, ontwerpen en prijsklassen aan te bieden.

Bij RUBUS streven we ernaar om een naadloze en stressvrije ervaring te bieden aan onze klanten.

Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project, zorgen we voor duidelijke communicatie, transparante offertes en een gedetailleerd projectplan.

We houden ons strikt aan afgesproken deadlines en streven naar minimale verstoring van uw dagelijkse routines tijdens de werkzaamheden.

Hero image
Hero image
Hero image